search
Prime Video knipt en plakt deze 10-delige serie tot een speelfilm
Films / Nieuws

Prime Video knipt en plakt deze 10-delige serie tot een speelfilm

Na de eerste 10 afleveringen 'Die Hart' zal er een omvorming plaats gaan vinden naar de film 'Die Hart: Die Harter 2'.

De serie welke bestond uit tien afleveringen werd uitgezonden bij Quibi. Dit Amerikaanse streamingsplatform bestaat nu niet meer. De film Die Hart: Die Harter 2 zal straks te streamen zijn bij Prime Video vanaf 24 februari.

De 10-delige serie zal worden omgevormd tot een film. De afleveringen van de serie bestonden ieder uit ongeveer acht a negen minuten. Hoe de film er dus straks uit gaat zien, laat nog even op zich wachten.

De serie


Hart speelt een versie van zichzelf welke het zat is om altijd maar de komische sidekick te zijn. Met behulp van een coach (John Travolta) en een stoere medestudente (Nathalie Emmanuel) probeert hij een echte actiester te worden op een actiesterrenschool.

Wat te verwachten?


"We houden van deze film en we kunnen niet wachten om deze te delen met ons publiek. Kevin Hart is één van de beste entertainers en we zijn erg blij om met hem te kunnen werken," aldus Chris Mansolillo, directeur van Content Acquisitie van Prime Video.

Mooie woorden die ons nieuwsgierig maken naar deze film. Vanaf 24 februari kan je de film Die Hart: Die Harter 2 streamen op Prime Video.

De trailer van de serie


Zie hieronder de trailer van het eerste seizoen. Laten we hopen dat beelden van de film zelf snel volgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen