search
Netflix komt deze week met 6 nieuwe series waaronder de tip 'That '90s Show'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 6 nieuwe series waaronder de tip 'That '90s Show'

Het is deze week veel glamour, lekker bakken en nostalgie ophalen op Netflix.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


That '90s Show (seizoen 1)Verschijnt op: 19 januari
Genre: Komedie / Drama / Romantiek
Kijk op Netflix

Synopsis: Het is inmiddels 1995 en Leia Forman bezoekt haar opa en oma tijdens de zomer waar ze bevriend raakt met een hele nieuwe generatie Point Place kids onder het waakzame oog van Kitty en de strenge blik van Red.

Bake Squad (seizoen 2)Verschijnt op: 20 januari
Genre: Spelshow / Reality TV
Kijk op Netflix

Synopsis: Professionele bakkers tillen nagerechten naar een hoger niveau met toffe nieuwe ideeën en fantastisch uitgevoerd. De strijd wordt gevoerd om de klant, die op zoek zijn naar speciale zoete lekkernijen.

Shanty Town (seizoen 1)Verschijnt op: 20 januari
Genre: Actie / Drama / Criminaliteit
Kijk op Netflix

Synopsis: Een groep courtisanen proberen te ontsnappen uit de handen van een beruchte crimineel. Politieke corruptie en bloedverwanten maken dat de vrijheid een nagenoeg onmogelijk doel is.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

19 januari: Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre (seizoen 1) - Animatie / Drama / Horror - Een collectie van de meest bizarre, verontrustende en angstaanjagende verhalen uit het brein van de manga horrormeester Junji Ito.

20 januari: Bling Empire: New York (seizoen 1) - Reality TV - Deze spin-off van Bling Empire draait om een groep vermakelijke en verfijnde Aziatisch-Amerikanen uit New York.

20 januari: Fauda (seizoen 4) - Actie / Drama / Thriller - De menselijke verhalen van beide partijen achter het conflict tussen Israël en Palestina.

20 januari: Represent (seizoen 1) - Komedie - Een jeugdcoach uit de voorsteden van Parijs wordt een kandidaat voor de presidentiële verkiezingen. Maar is Frankrijk klaar voor een zwarte president?

20 januari: Sahmaran (seizoen 1) - Avontuur / Drama / Fantasy - Als Sahsu naar Adana gaat voor een toespraak is het een perfect moment om haar vervreemde grootvader weer te zien. Maar al gauw begeeft ze zich midden in een legende.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen