Spannende eerste beelden van nieuwe Batman-serie 'Gotham Knights'

Het verhaal gaat verder waar het voor de gevleugelde superheld eindigt.

Glenn Walsh, 17-01-2023 08:58

Vele generaties zijn opgegroeid met de verhalen van Batman. In de wereld van Gotham City komt televisienetwerk The CW binnenkort met het nieuwe Gotham Knights en zij tonen alvast de eerste officiële trailer.
De serie is niet de enige uit de koker van DC. Zo is het Arrowverse langzaam aan het afronden, waarbij het negende seizoen van The Flash het laatste zal zijn voor Grant Gustin. Daarnaast komt komende maart het derde seizoen uit van Superman & Lois. Maar nu komt er ook een origineel, losstaand, verhaal over de wereld van Gotham.

De moord op Batman ontrafeld

De serie Gotham Knights draait om de mysterieuze dood van Batman en zijn geadopteerde zoon Turner Hayes die van de moord beschuldigd wordt. Echter wordt niet alleen hij, maar ook de kinderen van Batman's voormalig vijanden worden in het complot gebracht. De dochter van The Joker is ook een van de beschuldigde.

In een poging om de moord op zijn vader op te lossen besluit Turner om de hulp in te roepen van de andere kinderen, waaronder die van Batman's voormalige vijanden, en zo een nieuwe groep superhelden te vormen. Het blijkt echter niet zo makkelijk voor de kinderen daar er ook een groep gemaskerde huurmoordenaars achter hen aan zit.

Kijk hieronder naar de nieuwe trailer van Gotham Knights. De serie gaat op 14 maart in première.

Lees meer over: Gotham Knights, The Flash, Superman and Lois, The CW

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Brienne of Tarth' uit 'GoT'?

Hoe is het met 'Brienne of Tarth' uit 'GoT'?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader