Na de komst van killerpop M3gan keert nu Chucky terug voor wraak!

Na M3gan keert nu Chucky terug voor wraak!

Welke van de twee killerpoppen zou winnen in een een-op-eengevecht?

Mitchell van Vuren, 18 januari 2023 06:40

Goed nieuws (of juist slecht?): Chucky komt terug! Onlangs is officieel het derde seizoen van Chucky aangekondigd. De horrorserie over de moordzuchtige pop zal in het najaar een nieuw seizoen krijgen, wat met een voldoeningsgevend filmpje bekend werd gemaakt.
De serie haakt in op het hele Chucky-universum door vier jaar voor Cult of Chucky plaats te vinden en een nieuw verhaal te delen van de killerpop. In het stadje Hackensack, New Jersey, koopt de veertienjarige Jake Wheeler een pop om te gebruiken als decoratie voor Halloween. Dit plan gaat finaal mis wanneer blijkt dat de pop bezeten is door de ziel van een seriemoordenaar.

De 'coming of rage'-serie duikt dieper het leven van de originele seriemoordenaar Charles Lee Ray, of Chucky, in en geeft ook nieuwe personages uit Hackensack de ruimte om door te draaien. Het leverde een successerie op, die nu een derde seizoen zal gaan krijgen.

Meer, meer, meer Chucky

Via The Hollywood Reporter liet maker Don Mancini zijn enthousiasme blijken over de verlenging van de serie: "De cast en crew van 'Chucky' willen de fans en critici bedanken voor hun overweldigende reacties op seizoen twee. We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat seizoen drie nu officieel groen licht heeft gekregen."

In een filmpje op Twitter werd het goede nieuws de wereld in geholpen. Bekijk hieronder de Tweet zelf.

De exacte releasedatum van het derde seizoen van Chucky is nog even een mysterie; voor nu zullen we het met 'najaar 2023' moeten doen.


Lees meer over: chucky, killerpop, serie, Don Mancini, charles lee ray

Populair nieuws