Chucky wordt de Kerstman in laatste aflevering seizoen 2

Chucky wordt Kerstman laatste aflevering seizoen 2

De bekende griezelige pop neemt wel een heel bijzondere gedaante aan.

Fleur van Laar, 21 november 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De teaser voor de Chucky seizoen 2 finale, die een kerstspecial wordt, laat de griezelige pop wel van een heel andere kant zien. Zo is hij volgens kerst thema gekleed, al zal hij geen cadeautjes komen brengen…

Niet iedereen had deze comeback aan zien komen. De vorige aflevering leek het schrikbewind van Chucky af te sluiten toen de laatste van de Good Guy poppen met zielsfragmenten van de seriemoordenaar Charles Lee Ray werd vernietigd.

In de laatste seconde werd echter onthuld dat hij mogelijk ook de kinderpsycholoog Dr. Mixter in bezit heeft, wat betekent dat hij op elk moment kan terugkeren naar zijn ware gedaante, zolang hij maar een nieuwe pop vindt.

Een griezelige kerst
SyFy heeft een teaser uitgebracht voor de komende finale van Chucky seizoen 2, die een kerstspecial zal zijn. Het is duidelijk dat Chucky inderdaad een manier vindt om terug te keren, want de promo volgt de overlevende personages die hun overwinning vieren tijdens Kerstmis. Maar hun festiviteiten worden onderbroken door de met een kettingzaag zwaaiende Chucky verkleed als Kerstman die uit hun schoorsteen komt.

De aflevering, met de titel "Chucky Actually" is een sarcastische draai aan de kerstklassieker Love, Actually. De combinatie van kerstvreugde en ijzingwekkende terreur is al lang een verleiding voor filmmakers, net als voor Charles Dickens toen hij zijn klassieker A Christmas Carol schreef.

De teaser is hieronder te zien:

Bron: Youtube

Lees meer over: Chucky, Don Mancini, Jennifer Tilly, Brad Dourif

Populair nieuws