Dit emotionele moment in 'The Last of Us' gaat je kippenvel geven

Het meest emotionele moment uit 'The Last of Us'

De ster speelt de rol van Joel's broer Tommy en deelt wat hij het meest aangrijpend vond.

Glenn Walsh, 18 januari 2023 18:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vrijwel iedereen heeft het er over. HBO's nieuwe hitserie The Last of Us is nog maar net uit en het publiek is lyrisch. Het heeft veel angstige, intense maar ook aangrijpende scènes en acteur Gabriel Luna deelt welk moment voor hem het meest emotioneel was.

De serie begint net als de populaire videogame als een reguliere dag voor Joel, Sarah en Tommy. Luna speelt in de serie de rol van de broer van Joel (Pedro Pascal) als zij zich klaar maken voor werk. Als plots de uitbraak van Cordyceps plaatsvindt moeten Joel, Tommy en Sarah vluchten als uiteindelijk het noodlot toeslaat.

Tommy had het al eerder door

Kijkers van de serie, en de gamers voor hen, weten natuurlijk al wat er helaas aan zat te komen. Na de gebeurtenis met de overambitieuze soldaat wist Tommy al eerder dat het noodlot had plaatsgevonden wegens zijn militaire achtergrond dan Joel. Luna heeft zich intens voorbereid op de rol mede door het spelen van de games.

Hij wist dat dit moment eraan zat te komen en wilde het zo trouw mogelijk aan de games houden. Hij zegt hierover: "Ik had heel weinig te zeggen in die scène maar het was de sfeer van een familie die uit elkaar gerukt wordt en niet in staat zijn om alles met je mee te nemen wat het hem deed.".

The Last of Us is nu te streamen op HBO Max.
Lees meer over: The Last of Us, Gabriel Luna, Pedro Pascal, HBO, HBO Max

Populair nieuws