search
Dit is het meest controversiële moment uit 'The Big Bang Theory' vinden de fans
Series / Nieuws

Dit is het meest controversiële moment uit 'The Big Bang Theory' vinden de fans

Op Reddit is er een poll waarbij er gestemd kan worden op de meest controversiële scène uit The Big Bang Theory.

De misschien wel beste sitcom allertijden The Big Bang Theory einidigde in 2019, maar fans bediscussieren op social media de serie nog altijd. Er is nu een poll op Reddit wat de meest controversiële scène van de serie was.

Fans kunnen op Reddit kiezen uit een aantal scènes.



Van de genomineerde scénes, gaat de meerderheid van de stemmen naar Penny's zwangerschap. Penny werd door de jaren heen geloofwaardig neergezet als een persoon die echt niet gaf om het stichten van een gezin.

Controversiële scène


Het was dus voor iedereen nogal een verrassing om te horen dat Penny in het laatste seizoen toch zwanger was. Ook Kaley Cuoco heeft eerder wel eens aangegeven dit eigenlijk geen geslaagde verhaallijn te vinden voor Penny.

Komeet


Een andere verhaallijn die door de fans als controversieel wordt gezien, is die waarin Penny een deel van de eer wil krijgen voor het ontdekken van een komeet, ook al heeft ze niets wetenschappelijks gedaan om haar beweringen te staven.

Fans vonden dit een vervelende verhaallijn en onkarakteristiek voor Penny, die zich verder nooit opstelde als iemand die hunkerde naar roem en (oneerlijk) succes.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Bekijk op instagram



Aanbevolen artikelen