Vind je 'Willow' op Disney+ geweldig? Dat wil je dit ook wel zien!

Neem gauw kijkje achter schermen van 'Willow'

Heel snel komt de making-of van de fantasyserie online bij Disney+.

Mitchell van Vuren, 19 januari 2023 09:28

Het is nog onzeker of we kunnen rekenen op een tweede seizoen van Willow, maar weet dat er meer over de fantasywereld naar Disney+ komt. In de making-of van de serie zullen de makers uitdiepen hoe ze na 34 jaar weer de avonturen van Nelwyn hebben opgestart.
Lucasfilm heeft onlangs de trailer voor Willow: Behind the Magic online gezet, die een eerste glimp biedt van de gehele productieproces van de Disney Plus-serie. In de documentaire ziet de kijker hoe Warwick Davis' lang gekoesterde wens om zijn wereldberoemde rol te hervatten werkelijkheid wordt.

De trailer biedt een heel spectrum aan grappige momenten, interviews en zelfs momenten van sabotage, die slechts een voorproefje geven van wat er allemaal gebeurd is op de set. Omgaan met het ego van Warwick Davis was blijkbaar voor velen een opgave die ze onderschat hadden…De toekomst van Willow?

Showrunner Jonathan Kasdan heeft uitgesproken dat hij het geweldig zou vinden om een tweede seizoen te gaan maken, maar Disney is nog twijfelachtig om het nieuws de wereld in te brengen of er een vervolgseizoen zal komen. Kasdan heeft wel gezegd dat de gesprekken "veelbelovend" zijn, wat een goed teken kan zijn voor de magische wereld van Willow.

Bekijk hieronder de trailer van Willow: Behind the Magic. Vanaf 25 januari is de making-of te vinden op Disney+.Lees meer over: willow, disney plus, warwick davis, magie, fantasy, making of, achter de schermen

Populair nieuws