search
Makers van 'Willow' smeken de baas van Lucasfilm om nog een seizoen
Series / Nieuws

Makers van 'Willow' smeken de baas van Lucasfilm om nog een seizoen

Het eerste seizoen heeft nog 5 afleveringen te gaan, maar de makers hebben genoeg ideeën.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De succesvolle fantasy-film Willow uit 1988 heeft nu dan een vervolg gekregen in serievorm. Disney+ heeft zich vastgelegd voor een totaal van 8 afleveringen, die in principe een afgerond verhaal vormen. Producent Roopesh Parekh heeft echter duidelijk gemaakt dat er ook één en ander opengelaten is.

De serie is niet alleen een project van Lucasfilm: de personages uit de oorspronkelijke film zijn gecreëerd door George Lucas zelf.

Weerzien met originele castleden
Willow heeft uiteraard voorzien in de terugkeer van de hoofdpersoon uit de titel, gespeeld door Warwick Davis. Joanne Whalley (Sorsha) en Kevin Pollak (Rool) zijn twee andere acteurs die hun respectievelijke rollen uit de film opnieuw gaan vertolken.

Passie en inspiratie voor een tweede seizoen
Fans zijn enthousiast en hopen vurig dat er een tweede seizoen komt. Showrunner Jonathan Kasdan zegt in een interview met Comicbook Movie het volgende:

"Dit hoop ik zeker. Het is ook echt iets waar we allemaal aan werken en ik heb Kathy (Kennedy, de topbaas bij Lucasfilm) dan ook lopen smeken om een seizoen 2. We hebben nog ontzettend veel verhalen te vertellen en we willen de 'Willow'-wereld nog verder verkennen".

Op Rotten Tomatoes scoort Willow 84%, het verhaal dat momenteel wordt verteld valt dus in goede aarde.

Aflevering 4 valt te streamen vanaf 14 december.

Seizoen 1 van Willow kun je in zijn geheel bekijken op Disney+.

Hieronder kun de trailer voor aflevering 4 bekijken: :




Aanbevolen artikelen