Komt er binnenkort een 'Star Trek: Prodigy'-film aan?

Komt er binnenkort een 'Star Trek: Prodigy'-film?

De makers van 'Star Trek: Prodigy' hebben grootse plannen voor de serie.

Nina Beerendonk, 19 januari 2023 13:55

Goed nieuws voor fans van de animatieserie Star Trek: Prodigy, want de makers van de serie hebben een spannende update gegeven over de toekomst van de serie. Zo hebben ze het onder andere over een eventuele film…
Star Trek: Prodigy debuteerde eind 2021 op Paramount+, waarna er tot december 2022 20 afleveringen verschenen. De serie volgt een groep tot slaaf gemaakte tieners die een vervallen Starfleet-schip stelen om te ontsnappen en de melkweg te verkennen. De serie is gemaakt door The Lego Movie-schrijvers Dan en Kevin Hageman en is vanaf het debuut goed ontvangen door publiek en critici.

Live-action film?

In een recent interview in een podcast bespraken de Hageman broers de toekomst van Star Trek: Prodigy. Hierin onthulden ze grootse plannen te hebben:

"Ik zou heel graag willen dat de serie nog vele, vele seizoenen doorgaat. En dan, ongeveer zoals wat ze deden met The Next Generation - ze hadden de serie, en toen begonnen ze de speelfilms te doen", zegt Kevin Hageman.

"Niet alleen een geanimeerde feature, als we een live-action feature zouden kunnen doen, zou het absoluut verbluffend zijn. We hebben dus hoge ambities". Dan Hageman heeft daar nog een aanvulling op, namelijk pretparkattracties.

De afleveringen van seizoen 2 zijn al in de maak, dus naar alle waarschijnlijkheid zal seizoen 2 eind 2023 op Sky Showtime verschijnen, waar de serie in Nederland te zien is.


Lees meer over: Star Trek, Star Trek Prodigy, Hageman brothers, Nickelodeon, Paramount, Sky Showtime, Serie

Populair nieuws