search
Hoe gaat het tegenwoordig met Amy Fowler uit 'The Big Bang Theory'?
Series / Featured

Hoe gaat het tegenwoordig met Amy Fowler uit 'The Big Bang Theory'?

Mayim Bialik timmert nog altijd behoorlijk aan de weg na haar rol in 'The Big Bang Theory'.

Actrice Mayim Bialik is bij het grote publiek met name bekend van haar rol als Amy Fowler in de populaire televisieserie The Big Bang Theory, maar heeft ook daarnaast flink carrière gemaakt. In haar jeugd was ze al zeer bekend als 'Blossom' in de gelijknamige serie.

Een leuke wetenswaardigheid is allereerst dat Mayim Bialik van origine, net als haar personage Amy Fowler, zelf ook wetenschapper is. Als neurowetenschapper heeft ze momenteel ook een podcast waarin ze onderwerpen bespreekt rondom mentale gezondheid.

Acteren


Bialik heeft daarnaast haar acteercarrière voortgezet na The Big Bang Theory. Ze speelt de hoofdrol in de comedyserie Call Me Kat, die wordt uitgezonden op Fox. In de serie speelt ze een vrouw die besluit haar dromen na te jagen en een kattencafé te openen, ondanks de tegenwerpingen van haar familie en vrienden.

Presenteren


Maar daar blijft het niet bij, zo is ze ook nog even voice-over geweest in The Big Bang Theory-spin-off The Young Sheldon en presenteert ze nu de Amerikaanse spelshow Jeopardy.

Bialik is dus een zeer intelligente en veelzijdige vrouw, die ook na The Big Bang Theory nog altijd flink aan de weg timmert.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen