Hoe is het nu eigenlijk met Howard Wolowitz na 'The Big Bang Theory'?

Hoe vergaat het Howard na 'The Big Bang Theory'?

Hoe gaat het momenteel toch met acteur Simon Helberg die Howard speelde in 'The Big Bang Theory'?

Bas de Kramer, 17 januari 2023 13:03

Simon Helberg speelde de rol van Howard Wolowitz in de populaire televisieserie The Big Bang Theory in de periode van 2007 tot 2019. Hoe is het Helberg eigenlijk vergaan na afloop van de serie?.
Helberg is doorgegaan met acteren maar is daarnaast ook actief als regisseur en producent. In 2020 speelde Helberg de hoofdrol in de film The United States vs. Billie Holiday. Hij speelt hierin de herrie schoppende advocaat Louis McKay. De film werd genomineerd voor meerdere Golden Globe Awards en kreeg lovende kritieken. Helberg werd ook genomineerd voor een Critics Choice Television Award voor zijn rol in de film.

Gastoptredens

Helberg heeft ook verschillende gastoptredens gedaan in The Ellen Show en The Late Show with Stephen Colbert. Hij heeft in het verleden ook gewerkt aan enkele theaterproducties, waaronder The Great God Pan in 2019.

Niet alleen acteur

Naast acteren, is Helberg ook actief als regisseur en producent. Hij regisseerde ook al tijdens zijn tijd in The Big Bang Theory een aantal korte films, waaronder We'll Never Have Paris in 2014. Hij is ook een van de oprichters van het productiebedrijf Jax Media, dat verantwoordelijk is voor verschillende televisieseries zoals Broad City en Inside Amy Schumer.

Helberg was in de serie misschien wat minder prominent aanwezig als Jim Parsons en Kaley Cuoco, maar hij timmert flink aan de weg, zowel als acteur, regisseur en producent.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Lees meer over: the big bang theory, hbo max, simon helberg, howard Wolowitz, kaley cuoco, jim parsons, kunal nayyar, howard wolowitz, simon helberg

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws