Netflix toont in verrassende 'That '90s Show'-clip twee oude bekenden

Twee oude bekenden in 'That '90s Show'

Welke van de originele castleden keren weer even terug in het vervolg uit Point Place?

Glenn Walsh, 20 januari 2023 07:58

Jarenlang was That '70s Show een enorm succes en recentelijk kwam Netflix met het vervolg That '90s Show. Het was al bekend dat er een aantal castleden van het origineel mee zouden doen, maar Netflix laat in een korte clip zien wie dit zijn.
In de korte video zijn Ashton Kutcher en Mila Kunis te zien die hun tijdelijke rol als Michael Kelso en Jackie Burkhart weer op zich nemen. Het blijkt dat de dochter van Eric Forman (Topher Grace) bevriend is geraakt met Jay Kelso (Mace Coronel), oftewel de zoon van Kelso en Jackie.

Nóg een generatie teleurstellingen voor Red

Het is voor de kijkers misschien ietwat verwarrend hoe er een zoon van de twee is. Jackie heeft namelijk in That '70s Show met drie van de mannen uit de groep een relatie gehad. Dit waren namelijk Kelso, Hyde (Danny Masterson) en Fez (Wilmer Valderrama). De serie sloot af met de relatie tussen Jackie en Fez, wat betekent dat Jackie en Kelso uiteindelijk weer bij elkaar zijn gekomen.

In het echte leven zijn Kutcher en Kunis ook een koppel. Laatstgenoemde zei hierover: "Mijn echtgenoot en ik zitten samen in de serie wat vreemd is omdat we dat eigenlijk niet hoorde te zijn. Ik vond het onzin, mijn personage hoort met Fez te zijn en Kelso was getrouwd met Shannon Elizabeth's personage. Dus ik weet het niet helemaal."

Kijk hieronder naar de cameo van de twee. Alle afleveringen van That '90s Show stream je op Netflix.


Lees meer over: That 90s Show, That 70s Show, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Topher Grace, Danny Masterson, Wilmer Valderrama, Mace Coronel, Netflix

Populair nieuws