search
Seizoen 8 van 'Outlander' krijgt uitgebreide intro
Series / Trailer

Seizoen 8 van 'Outlander' krijgt uitgebreide intro

Het laatste seizoen van 'Outlander' wordt uitgebreid aangekondigd door de acteurs.

Het is dan toch echt zover: Outlander komt binnenkort tot zijn einde. Streamingdienst Starz heeft in een video op YouTube het achtste en laatste seizoen van de succesvolle serie aangekondigd.

In Outlander speelt Caitrí­ona Balfe de zuster Claire die aan het einde van de Tweede Wereldoorlog terug in de tijd reist naar het Schotland van de 18e eeuw, waar ze trouwt met de Hooglander Jamie Fraser (gespeeld door Sam Heughan). Het eerste seizoen kwam uit in 2014.

Nog niet helemaal voorbij


Nu is het binnenkort dus tijd voor het allerlaatste seizoen van de serie. In de video die Starz op hun YouTubekanaal heeft geplaatst kondigen de acteurs dit zelf aan en bedanken ze de fans voor het kijken. Ook benadrukken ze dat ze niet kunnen wachten voor het nieuwe seizoen.

Maar gelukkig duurt het einde nog even, want eerst is het deze zomer tijd voor seizoen 7. Het achtste en laatste seizoen komt uiteraard pas daarna, het is nog niet bekend wanneer. Daarnaast is er ook nog een spin-off in de maak genaamd Outlander: Blood of My Blood, over de ouders van Jamie.

In Nederland is Outlander nog maar te zien tot en met seizoen 5 op Netflix. Seizoen 6 verschijnt daar waarschijnlijk nog dit jaar. Hieronder zie je de video van Starz.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen