search
Opvallende scifi-serie 'Hello Tomorrow!' krijgt zijn eerste trailer
Series / Nieuws

Opvallende scifi-serie 'Hello Tomorrow!' krijgt zijn eerste trailer

Apple TV heeft een eerste zeer opvallende trailer gedeeld voor de scifi-serie Hello Tomorrow!

Apple is langzaam maar zeker bezig met het bouwen van een interessante bibliotheek op het gebied van sci-fi op hun platform Apple TV. Hello Tomorrow! is de volgende serie op de lijst om naar uit te kijken.

Van gigantische epische verhalen tot horrorachtige sci-fi-verhalen, je vindt het allemaal op Apple TV+. Maar met Hello Tomorrow! gaan ze een net iets andere richting in.

Hello Tomorrow!-trailer


Hello Tomorrow! is namelijk een retrofuturistische visie van de toekomst over een groep mensen die in sales werken, onder leiding van een personage gespeeld door Billy Crudup.

Zo leest de synopsis van Hello Tomorrow!:

"Crudup schittert als Jack, een verkoper met groot talent en ambitie, wiens onwrikbare vertrouwen in een betere toekomst zijn collega's inspireert, zijn wanhopige klanten nieuw leven inblaast, maar dreigt hem gevaarlijk verloren te laten gaan in de droom die hem in stand houdt."

Het eerste seizoen van deze serie, dat uit tien afleveringen bestaat, kent naast Crudup ook rollen voor Haneefah Wood, Alison Pill, Nicholas Podany, Dewshane Williams, Hank Azaria, Matthew Maher en Jacki Weaver.

Hello Tomorrow! gaat 17 februari van start op AppleTV+.



Aanbevolen artikelen