'Cobra Kai' stopt na seizoen 6: bekijk de eerste beelden

Nog even en dan kun je kijken naar het laatste seizoen van de successerie

Bram de Groot, 21-01-2023 14:05

Nog even en dan kunnen de fans gaan genieten van het zesde seizoen van de succesvolle serie Cobra Kai. Dat nieuwe seizoen zal overigens ook het laatste zijn voor de serie die volgt op de bekende The Karate Kid-films.
Netflix heeft nu een teaser trailer vrijgegeven voor dat zesde seizoen, maar nog niet aangekondigd wanneer de nieuwe afleveringen op de streamer verschijnen. We krijgen enkel de eerste beelden, ook prima.

Seizoen zes: beste ooit

Uiteraard wordt er weer een belofte gedaan. Dit keer krijgen we het "grootste seizoen" in de reeks. Dit wordt bevestigd in een "open brief" van het trio Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg. Zij zijn de bedenkers van de vervolgserie die ooit startte op YouTube Red/Premium.In Cobra Kai keren Ralph Macchio en William Zabka terug naar hun rollen uit de iconische filmfranchise The Karate Kid, respectievelijk als en Daniel LaRusso en Johnny Lawrence. De teaser trailer voor seizoen zes zie je hieronder.


Cobra Kai 1-5

De eerdere vijf seizoenen van Cobra Kai stream je uiteraard op Netflix. Er zijn in totaal vijftig afleveringen. En er is vast nog voldoende tijd om de reeks te bingewatchen.Lees meer over: Cobra Kai, The Karate Kid, Karate Kid, Ralph Macchio, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader