Regisseur 'Willow' geeft weinig hoopvol nieuws voor de toekomst

Regisseur 'Willow' geeft weinig hoopvol nieuws

De makers van 'Willow' willen nog wel een seizoen, maar of deze er ook echt komt is nog maar de vraag.

Nina Beerendonk, 24 januari 2023 19:12

Nu het eerste seizoen van de Disney+-serie Willow ten einde is, willen fans graag weten of er een tweede seizoen komt. Producer Ron Howard heeft daar helaas nog niets positiefs over te melden…

Laatst onthulde showrunner Jonathan Kasdan al dat hij Kathleen Kennedy van Lucasfilm "smeekt" om de serie door te laten gaan. De serie werd uitvoerend geproduceerd door Ron Howard, die in 1988 aan het hoofd stond van de originele Willow-film.

Aan Howard zal het niet liggen

Onlangs onthulde Howard dat hij een aflevering van het potentiële tweede seizoen wil regisseren en gaf hij een update over hoe het ervoor staat met het tweede seizoen:

"Nou, er is altijd hoop en een plan geweest voor meer seizoenen. Er is zeker meer verhaal te vertellen, maar er is niets concreets waar ik op dit moment commentaar op kan geven".

"Vanuit creatief oogpunt is iedereen energiek. Iedereen vond het geweldig om aan Willow te werken. Het voelde alsof het zijn stem en houvast had gevonden, dus we zijn gewoon beschikbaar".

Het lijkt er dus helaas op dat we nog even moeten wachten op meer duidelijkheid over het tweede seizoen. Het eerste seizoen van Willow is te zien op Disney+.


Lees meer over: Willow, Disney, Disney Plus, Ron Howard, Jonathan Kasdan

Populair nieuws