search
Hoopvol nieuws voor de fans van 'Obi-Wan Kenobi'
Series / Nieuws

Hoopvol nieuws voor de fans van 'Obi-Wan Kenobi'

Zou het kunnen dat er alsnog een tweede seizoen komt van de miniserie 'Obi-Wan Kenobi'?

Hoewel Ewan McGregor de rol van Obi-Wan Kenobi inmiddels al vaak gespeeld heeft, is het als het aan de acteur ligt nog niet voorbij. Dat onthulde hij recent in een interview.

Ewan McGregor speelde tussen 1999 en 2005 de rol van Obi-Wan Kenobi in George Lucas' Star Wars en keerde vorig jaar na jaren terug in de rol voor zijn eigen miniserie op Disney+. Helaas werd Star Wars: Obi-Wan Kenobi aangekondigd als een gelimiteerde serie van slechts één seizoen.

Verhaal zat al lang in McGregors hoofd


Toch zou McGregor de rol graag opnieuw spelen: "Ik was zo blij om het weer te doen, en zo blij om weer met Hayden samen te werken. Ik hoop dat we de kans krijgen om het opnieuw te doen".

Voor McGregor bood de serie, die geregisseerd werd door Deborah Chow, een kans om een verhaal te vertellen dat de acteur zich al sinds 2005 had voorgesteld:

"Vroeger maakte ik grapjes over: 'Er moet een goed verhaal te vertellen zijn tussen aflevering III en VI.' Maar het is waar. Ik heb altijd het gevoel gehad dat dat zo was. En ik denk dat Chow het heeft gevonden en het absoluut gelukt is".

Obi-Wan Kenobi is te zien op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen