search
Kijk zelf: dit is de schurk in Disney+-serie 'Percy Jackson and the Olympians'

Kijk zelf: dit is de schurk in Disney+-serie 'Percy Jackson and the Olympians'

Schrijver Rick Riordan teast een post met de slechterik van seizoen 1.

Valeria Milić
Na de nodige kritiek op de twee eerdere Percy Jackson-films, is menig fan enthousiast over Disney's nieuwe serie. Rick Riordan, de schrijver van de boekenserie is actief betrokken bij de productie, wat alleen maar positief is.

De schrijver heeft onlangs een teaser-post gedeeld over de slechterik van het verhaal. Riordan's post kun je hier bekijken. Hierop is Adam Copeland te zien, die de oorlogsgod Ares gaat spelen.

Geloofwaardige goden


Aangezien de nodige Griekse goden hun opwachting gaan maken, is het natuurlijk belangrijk dat één en ander geloofwaardig overkomt. Copeland als oorlogsgod is een perfecte keuze. De van oorsprong Canadese worstelaar heeft zowel de vaardigheden als de bouw om een vechtlustige godheid neer te zetten.

Trouw aan het verhaal


In het eerste seizoen zal Ares een belangrijke rol spelen. Percy (Walker Scobdell), Annabeth (Leah Jeffries) en Grover (Aryan Simhadri) leren elkaar kennen op Kamp Halfbloed. Het trio gaat op zoek naar de bliksemflits van oppergod Zeus, echter vindt zijn broer Ares het wel prima dat deze niet gevonden wordt.

Gezien zijn opvliegende aard en indrukwekkende verschijning zal de oorlogsgod Ares voor de nodige vonken zorgen.


Percy Jackson and the Olympians wordt in 2024 verwacht op Disney+.

Bekijk op instagramAanbevolen artikelen