Kijk zelf: dit is de schurk in Disney+-serie 'Percy Jackson and the Olympians'

Schrijver 'Percy Jackson' deelt update serie

Schrijver Rick Riordan teast een post met de slechterik van seizoen 1.

Valeria Milic, 26 januari 2023 08:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na de nodige kritiek op de twee eerdere Percy Jackson-films, is menig fan enthousiast over Disney's nieuwe serie. Rick Riordan, de schrijver van de boekenserie is actief betrokken bij de productie, wat alleen maar positief is.
De schrijver heeft onlangs een teaser-post gedeeld over de slechterik van het verhaal. Riordan's post kun je hier bekijken. Hierop is Adam Copeland te zien, die de oorlogsgod Ares gaat spelen.

Geloofwaardige goden

Aangezien de nodige Griekse goden hun opwachting gaan maken, is het natuurlijk belangrijk dat één en ander geloofwaardig overkomt. Copeland als oorlogsgod is een perfecte keuze. De van oorsprong Canadese worstelaar heeft zowel de vaardigheden als de bouw om een vechtlustige godheid neer te zetten.

Trouw aan het verhaal

In het eerste seizoen zal Ares een belangrijke rol spelen. Percy (Walker Scobdell), Annabeth (Leah Jeffries) en Grover (Aryan Simhadri) leren elkaar kennen op Kamp Halfbloed. Het trio gaat op zoek naar de bliksemflits van oppergod Zeus, echter vindt zijn broer Ares het wel prima dat deze niet gevonden wordt.

Gezien zijn opvliegende aard en indrukwekkende verschijning zal de oorlogsgod Ares voor de nodige vonken zorgen.


Percy Jackson and the Olympians wordt in 2024 verwacht op Disney+.

Lees meer over: Percy Jackson and the Olympians, Walker Scobell, Lin Manuel Miranda, Timothy Omundsen, Jessica Parker Kennedy, Leah Jeffries, Aryan Simhadri, Adam Copeland

Populair nieuws