search
 'Next Generation'-sterren gaan 'Star Trek: Picard' niet overleven
Series / Nieuws

'Next Generation'-sterren gaan 'Star Trek: Picard' niet overleven

Niet alle personages van The Next Generation zullen het einde van seizoen 3 van Picard halen, maar niets is zeker.

In het derde en allerlaatste seizoen van Star Trek: Picard zullen veel sterren van Star Trek: The Next Generation te zien zijn. De serie zit echter vol gevaar en dat betekent dat zeker niet iedereen Picard zal overleven.

De cast van The Next Generation heeft al vaker gezegd dat er nog veel meer Star Trek-avonturen zullen komen. Toch kan showrunner Terry Matalas niet de veiligheid van elk personage garanderen.

Matalas bevestigde dat niet iedereen veilig is in een interview met SFX Magazine. Hij plaagde echter ook dat je met de sci fi-setting van Star Trek nooit zal weten wat er allemaal nog zou kunnen gebeuren en wie er allemaal nog terug zouden kunnen komen.

De volgende generatie


Voor Matalas gaat het derde seizoen van Picard over The Next Generation-personages die eindelijk de fakkel doorgeven aan hun opvolgers.

Dit is wat hij over het derde seizoen zei:
"Dit seizoen is vooral het doorgeven van de fakkel aan de volgende generatie. Dus het zal echt aan de fans zijn om te beslissen of ze meer willen zien. Star Trek is altijd aan de fans geweest. De fans brachten de personages uit de originele serie terug in speelfilms en conventies en hielden alles levend. Dus we zullen zien".

De trailer zal te zien zijn tijdens de rust van de NFL AFC Championship-wedstrijd en stream Star Trek: Picard op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen