search
Dit viral detail in 'The Last of Us' kwam eigenlijk alleen maar door een fout
Series / Nieuws

Dit viral detail in 'The Last of Us' kwam eigenlijk alleen maar door een fout

Piano kikker zou nooit een ding geweest zijn as het eerste idee meteen zou zijn gelukt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Of je nu al een fan was van de game, of zonder achtergrondkennis de serie bent gaan kijken, iedereen is op slag verliefd geworden op The Last of Us. Alle kleine details maken de serie, maar dit detail zou eigenlijk heel anders zijn geweest.

Op hun reis naar de Fireflies moeten Joel Miller (Pedro Miller), Tess (Anna Torv) en de 14-jarige Ellie (bella Ramsey) door een verlaten hotel heen. De lobby is helemaal ondergestroomd met water, wat voor een extra post-apocalyptisch gevoel zorgt.

Terwijl Ellie met haar fantasie de verlaten hotel lobby omtovert tot een chique hotel, speelt er op de achtergrond een kikker piano. Deze kikker is viraal gegaan en iedereen houdt ontzettend van de kikker.

Er was eerst geen kikker


Maker Neil Druckmann deelde in een tweet het verhaal van de piano kikker. Nu blijkt het dat het eerst helemaal geen kikker zou zijn!

Het idee was dat een zeemeeuw onze geliefde kikker op zou eten. Blijkbaar had de meeuw niet zo'n honger, aangezien de vogel totaal niet meewerkte. In plaats van dat de kikker opgegeten werd, springt hij nu vrolijk over de toetsen heen.

Bekijk hieronder de tweet, reacties van fans en de scène met de kikker en stream The Last of Us op HBO Max.













Aanbevolen artikelen