Dit zijn de 8 meest opvallende Netflix-series in februari

Komende maand is er genoeg te zien op Netflix met veel spanning, mysterie en romantiek.

Glenn Walsh, 27-01-2023 12:12

Netflix zet in februari weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder een overzicht van de acht grootste of meest opvallende series die jou volop bezig houden komende maand.

Freeridge (seizoen 1)


Verschijnt op: 2 februari
Genre: Komedie / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Een groep vrienden hebben misschien, of misschien wel niet, een dodelijke vloek ontketend waarbij ze een nieuw avontuur tegemoet gaan.
Class (seizoen 1)


Verschijnt op: 3 februari
Genre: Criminaliteit / Drama / Thriller
Kijk op Netflix

Synopsis: Wat zou er gebeuren als drie jongens van de verkeerde kant van de straat ineens op een zeer elitaire school in Delhi terecht komen? In Class worden de dramatische dynamieken getoond van deze elitaire school en de tumultueuze gebeurtenissen die volgen.
You (seizoen 4 - aflevering 1-5)


Verschijnt op: 9 februari
Genre: Criminaliteit / Drama / Romantiek
Kijk op Netflix

Synopsis: Een gevaarlijk charmante en intensief geobsedeerde jongeman gaat extreem ver in zijn pogingen om hemzelf in het leven te voegen van degenen waar hij op gefixeerd is.
In Love All Over Again (seizoen 1)


Verschijnt op: 14 februari
Genre: Komedie / Drama / Romantiek
Kijk op Netflix

Synopsis: In 2003 bereidt de jonge filmstudent Irene zich voor om een korte film te maken. Tijdens het casten ontmoet ze Julio, op wie ze al snel verliefd wordt. Naarmate de tijd vordert brengt het leven hen op andere paden tot het moment in het heden waarin zij zich begeven.

Red Rose (seizoen 1)


Verschijnt op: 15 februari
Genre: Drama / Horror / Thriller
Kijk op Netflix

Synopsis: Gedurende een lange, hete zomervakantie na de middelbare school worden de vriendschappen van een groep tieners geïnfiltreerd door de Red Rose app. Deze app verspreidt zich op hun smartphones en bedreigt ze met gevaarlijke gevolgen als ze de eisen die gesteld worden niet opvolgen.

Outer Banks (seizoen 3)


Verschijnt op: 23 februari
Genre: Actie / Criminaliteit / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Een groep tieners uit de verkeerde kant van de stad stuitten op een schatkaart die een lang verborgen geheim onthult.

Formula 1: Drive to Survive (seizoen 5)


Verschijnt op: 24 februari
Genre: Documentaire / Sport
Kijk op Netflix

Synopsis: Deze docuserie volgt het FIA Formule 1 wereldkampioenschap gedurende meerdere seizoenen.Lees meer over: Freeridge, Class, You, In Love All Over Again, Red Rose, Outer Banks, Formula 1 Drive to Survive

Populair nieuws