search
Hoe is het zoveel jaar later nu toch met de cast van 'House'?
Series / Featured

Hoe is het zoveel jaar later nu toch met de cast van 'House'?

Een overzicht hoe het de cast van het voorheen zeer populaire 'House' is vergaan nadat de serie was afgelopen.

De serie House met een glansrol van Hugh Laurie is inmiddels alweer meer dan tien jaar afgelopen. De serie begon in 2004 en heeft acht seizoenen gelopen waarbij een groep doktoren onder de bezielende leiding van dokter Gregory House allerhande bijzondere ziektes probeerde op te lossen. Hoe is het nu zoveel jaar na dato eigenlijk met de acteurs uit deze serie?

Hugh Laurie


Hugh Laurie kwam eigenlijk bij toeval in het project terecht: hij nam een video-auditie op waarbij hij een Amerikaans accent imiteerde. De producers hadden niet eens door dat ze naar een Britse acteur keken. Dankzij de rol kreeg de acteur de Orde van het Britse rijk en twee Golden Globes.

Hij is sinds 1989 gelukkig getrouwd met Jo Green. Ze hebben drie kinderen. DE laatste tijd is Laurie nog meer zelden te zien. Hij heeft herhaaldelijk toegegeven dat acht jaar constant filmen hem uitgeput heeft.

Lisa Edelstein


Haar personage, endocrinoloog Lisa Cuddy, had een affaire met House. Edelstein verliet de serie echter na zeven seizoenen. Ze speelde vervolgens vier jaar lang in Girlfriends 'Guide to Divorce. De actrice neemt nog steeds deel aan verschillende projecten, maar ze kan het daverende succes van House niet evenaren. Ze is sinds 2014 gelukkig getrouwd met kunstenaar Robert Russell.

Robert Sean Leonard


De acteur die James Wilson speelde, House's beste vriend en hoofd oncologie, is altijd actief geweest in het theater. Hij nam een behoorlijk grote pauze nadat de serie was afgelopen, maar keerde daarna gelukkig terug op het podium. Samen met Ethan Hawke richtte de acteur zijn eigen bedrijf op, dat Broadway-shows produceert. Tegelijkertijd schittert hij af en toe in films, maar niet in hoofdrollen. Sinds 2008 is Robert getrouwd met Gabriella Salick, een atlete, met wie hij twee kinderen heeft

Olivia Wilde


De actrice verscheen aan het begin van haar filmcarrière op de set van House. Ze speelde de rol van therapeut Remy Hadley. Het karakter van Hugh Laurie noemde haar 'Thirteen'. Vanaf House nam de carrière van Wilde een vlucht: ze speelde niet alleen in verschillende tv-series, maar ook in Hollywood-films.

In 2019 maakte Olivia haar debuut als regisseur. En op de set van haar tweede film had ze een affaire met Harry Styles. De actrice heeft twee kinderen met haar ex-vriend.

Jennifer Morrisson


De actrice begon met acteren in 1994, maar werd echt beroemd nadat ze de rol van Allison Cameron had gekregen. Op de set had Jennifer een echte romance met Jesse Spencer, partner op het scherm. Het stel verloofde zich zelfs, maar de actrice verbrak de verloving en cancelde de bruiloft.

Jennifer speelde een van de hoofdrollen in Once Upon a Time[i], dat zeven seizoenen duurde. Een paar jaar geleden regisseerde de actrice haar eerste film [i]Sun Dogs voor Netflix. Ze is in het voorjaar van 2022 getrouwd met acteur Gerardo Celasco.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen