Dit zijn de 15 best bekeken tv-series in 2022 in de Verenigde Staten

De 15 best bekeken tv-series in 2022 in de VS

Zie hier de lijst met de vijftien best bekeken tv-series van 2022 in de Verenigde Staten.

Niels Arts, 27 januari 2023 13:32

2022 was zonder twijfel een goed jaar voor tv-series. Maar welke serie was het populairst? Deadline deelde onlangs de top vijftien meest bekeken series in 2022 in de VS.
Netflix domineert de ranglijst in de Verenigde Staten met series als Stranger Things en Wednesday. Verder weten alleen Prime Video en Disney Plus hier en daar een plekje in te pikken.

Meest bekeken tv-series

In de top vijftien meest bekeken Originals uit 2022 staan maar liefst dertien Netflix-series, met twee Prime Video-series er tussen gepropt. Hier is de volledige top vijftien:Dan is er ook nog een top vijftien gebaseerd op alle streamingprogramma's beschikbaar, dus ook inclusief oudere series zoals NCIS waar inmiddels al 356 afleveringen van online staan.

Natuurlijk staat deze serie dan hoger in een lijst gemaakt gebaseerd op bekeken minuten, dan bijvoorbeeld het pas verschenen Wednesday - daar zijn immers nog maar acht afleveringen van beschikbaar.Hoewel het al een tijdje niet zo goed gaat met Netflix, liegen de kijkcijfers er niet om: het platform is nog steeds onwijs populair, in ieder geval in de Verenigde Staten.

Lees meer over: Streaming, tv series, Netflix, Disney Plus, Prime Video

Populair nieuws