HBO Max cancelt geliefde superheldenserie 'Titans'

HBO Max cancelt geliefde superheldenserie 'Titans'

HBO Max voegt alweer een naam toe aan het lijstje met geannuleerde series.

Fleur van Laar, 27 januari 2023 18:37

Veel series zijn de laatste tijd erg op hun hoede. Streamingdiensten als HBO Max geven namelijk veel series geen vervolg meer. Zo is nu helaas ook Titans aan de beurt.
Titans is een Amerikaanse superheldentelevisieserie gemaakt door Akiva Goldsman, Geoff Johns en Greg Berlanti. Gebaseerd op het DC Comics superheldenteam de Teen Titans, toont de serie een groep jonge helden die hun krachten bundelen in hun strijd tegen het kwaad.

Een goede afsluiting

Het nieuws werd bekend gemaakt door Variety, dat opmerkt dat de producenten van show wisten dat deze seizoenen de laatste zouden zijn met voldoende tijd om een passend einde te maken voordat de productie werd afgerond. De vierde seizoenen van beide shows omvatten 12 afleveringen, verdeeld over twee delen van zes afleveringen.

Titans’ schowrunner Greg Walker voegde hier dit aan toe:”Tot slot moet ik onze ongelooflijke fans bedanken voor hun voortdurende steun, betrokkenheid en de gepassioneerde gemeenschap die ze rond onze show hebben opgebouwd. We moeten nog zes afleveringen op de wereld loslaten die onze geliefde personages hopelijk de creatieve afsluiting geven waarvan we allemaal weten dat ze die verdienen."

De laatste zes afleveringen zullen aan het einde van dit jaar gereleased worden. In het filmpje hieronder is een uitgebreidere uitleg te zien van waarom de serie tot zijn einde is gekomen.


Titans is te streamen op HBO Max.
Lees meer over: Titans, HBO Max, Anna Diop, Ryan Potter

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws