Beleef 'Scrubs' opnieuw in de podcast van sterren Zach Braff en Donald Faison

'Scrubs' podcast neemt je mee achter de schermen

'Fake Doctors, Real Friends' brengt 'Scrubs' op een hartverwarmende manier terug bij de fans

Daan Kusen, 27 januari 2023 19:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De ziekenhuisserie Scrubs was negen jaar lang een grote hit. Maar hoe ging het maken van zo'n serie nou precies?

Nep-artsen, echte vrienden

In de podcast Fake Doctors, Real Friends bekijken acteurs Zach Braff en Donald Faison samen alle afleveringen en halen herinneringen op en onthullen een kijkje achter de schermen van de serie.Ryan Reynolds

Acteur Ryan Reynolds, nu bekend van films als Deadpool en Free Guy, verscheen in 2003 in de aflevering My Dream Job.

Zowel Zach Braff als Donald Faison hopen dat Reynolds een keer te gast zal zijn in de podcast, maar vrezen voor het ergste. In de tijd dat Reynolds in Scrubs te gast was, wilde Faison tijdens het uitgaan een omhelzing. Reynolds weigerde dit.

"Ik was zo fucking dronken. Ik pakte Reynolds beet en begon tegen hem op te rijden, als een hond," aldus Faison.

Faison richt zich daarna tot Reynolds persoonlijk: "Ik word zo opgewonden als ik mensen zie die ik bewonder. Ryan, jij bent één van hen. En ook omdat ik je al zo lang ken. Sorry! Ik bied mijn excuses aan."

Diverse gasten

Natuurlijk zijn Braff en Faison niet alleen. Hoewel de podcast begon tijdens de lockdowns van 2020, hebben de twee hosts al snel gasten.

Zo komt, via stream, maker Bill Lawrence langs, maar ook Julia Reyes (die Carla speelde), John C. McGinley (Dr. Cox) en Sarah Chalke (Elliot Reid) en vele anderen.


Open deuren

Fake Doctors, Real Friends gaat al zeven seizoenen mee, en de twee vrienden denken niet aan stoppen. Er worden zelfs al plannen gemaakt voor de podcast nadat ze alle afleveringen gezien hebben.

Een voordeel van de podcast is dat het deuren geopend heeft naar een eventuele Scrubs-reünie. Tijdens een panel voor de Apple TV+ serie Shrinking (geschreven door Bill Lawrence en Ted Lasso's Brett Goldstein) zei Braff:

"Als hij (Lawrence) het kan uitvogelen zou iedereen van ons 'ja' zeggen."Echte vrienden

Dat Zach Braff en Donald Faison echte vrienden zijn is zeker terug te horen aan de manier waarop ze met elkaar omgaan. Dit geeft een extra dimensie aan de podcast en de manier waarop Faison en Braff met gasten omgaan is ontwapenend.

Fake Doctors, Real Friends is te beluisteren via Apple Podcasts, maar ook via Spotify. Een nieuwe aflevering verschijnt vrijwel elke week.

Lees meer over: Scrubs, Donald Faison, Zach Braff, Bill Lawrence, Judy Reyes, John C McGinley, Sarah Chalke, Ryan Reynolds

Informatie over de serie: Scrubs

Populair nieuws