search
De opnames van 'Stranger Things' seizoen 5 beginnen al eerder dan je zou denken
Series / Nieuws

De opnames van 'Stranger Things' seizoen 5 beginnen al eerder dan je zou denken

Het duurt nog even tot we het laatste seizoenen van 'Stranger Things' kunnen bekijken, maar de opnames beginnen al bijna.

Het vierde seizoen van de Netflix-serie Stranger Things was één van de absolute hoogtepunten van 2022 als het gaat om series. Helaas moeten we nog tot de zomer van 2024 wachten voor we weten hoe het verhaal verder gaat, maar de opnames van seizoen 5 beginnen wel al eerder dan je misschien zou verwachten.

Het schrijven van het vijfde seizoen van Stranger Things begon afgelopen zomer en het leek erop dat het nog wel een tijdje zou duren voordat het filmen kon beginnen. Maar volgens een van de sterren uit de serie gaan de opnames dit voorjaar al van start.

Laatste opnames


Dat onthulde Noah Schnapp (die Will Byers speelt) in een Instagram-livesessie. Hierin vertelde hij dat het filmen van seizoen 5 in mei zal beginnen. Dit wordt ook gelijk het laatste seizoen, dus het zijn de laatste opnames voor de serie.

Stranger Things-makers The Duffer Brothers hebben onlangs onthuld dat hun pitch voor het vijfde seizoen een echte tranentrekker was. Een aantal Netflix-leidinggevenden waren op het einde van de pitch zelfs aan het huilen. Gelukkig hebben we nog even tijd om ons emotioneel voor te bereiden.

Stranger Things is te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen