Wie is Leia's vader? Waarom de tijdlijn van 'That 90s Show' totaal niet klopt

Is Eric Forman Leia's vader in 'That 90s Show'?

Fans van de serie hebben de feiten even naast elkaar gelegd

Daan Kusen, 28 januari 2023 19:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Met de terugkeer naar Point Place in That 90s Show op Netflix, komen er ook een aantal vragen naar boven. Klopt het allemaal wel?

Tijdlijn problemen

De tijdlijn van That 70s Show was al een puinhoop, en ook die van That 90s Show lijken totaal niet te kloppen. Redditor bored_bingewatcher heeft de jaartallen even naast elkaar gelegd.Niet Eric's dochter

Om te beginnen met Leia, de hoofdpersoon in de reboot. Die vindt plaats in 1995, wanneer Leia vijftien jaar wordt. Dan zou ze in de zomer van 1980 geboren moeten zijn.

Negen maanden eerder, in de winter van 1979, is Eric echter nog in Afrika. Wie er wel is, is Randy (Josh Meyers), waar Donna tijdens Eric's een relatie had. Deze relatie wordt vlak voor Eric's terugkeer, op oudejaarsavond, beëindigd.

Sowieso een zooitje

Of Leia Forman's afkomst daadwerkelijk anders ligt, of dat het gewoon onoplettendheid of onverschilligheid van de makers is, blijft een mysterie.

De originele serie, die 2,5 jaar in acht seizoenen liet zien, had wel meer gekke dingen. Dit viel ook Mila Kunis (Jackie Burkhart) op."Mijn man (Ashton Kutcher) en ik zijn bij elkaar, wat gek is, want mijn personage zou met Fez zijn. En zestien jaar later zijn we getrouwd? Ik weet het ook niet."

Michael Kelso had in That 70s Show ook nog een dochtertje, Betsy, met Brooke, een bibliothecaresse gespeeld door Shannon Elizabeth. Daar wordt in That 90s Show met geen woord over gerept.

Of deze bizarre tijdlijn ooit nog recht gezet wordt moeten we maar afwachten. Het is ook de vraag of dat überhaupt nodig is om plezier te hebben aan beide series.

Ondertussen kun je That 90s Show nog steeds op Netflix bekijken.
Lees meer over: that 90s show, that 70s show, netflix, leia forman, eric forman, topher grace, donna pinciotti, laura prepon, kurtwood smith, debra jo rupp

Populair nieuws