search
James Gunn reageert op cancelen van topseries van DC

James Gunn reageert op cancelen van topseries van DC

James Gunn zegt dat de beslissing om 'Titans' en 'Doom Patrol' te cancellen niet door hem gemaakt is.

Nina Beerendonk
Deze week kwam de aankondiging dat DC's Titans en Doom Patrol zullen eindigen na hun vierde seizoen. De CEO van DC is sinds kort regisseur James Gunn en hij laat weten dat hij niet achter deze beslissing zit.

Het nieuws van het cancellen van de series kwam niet geheel als een verrassing. Veel DC-series werden afgelopen jaar gecanceld vanwege de reorganisatie van de strategie van DC en de fusie van Warner Bros. en Discovery.

Niet Gunns Schuld


Lang voordat Gunn en Peter Safran het overnamen bij DC Studios ging het al deze kant op, maar dat weerhield het internet er niet van om hen de schuld te geven voor de annulering van de series. In een tweet reageerde Gunn hierop en legde hij uit dat het niets met hen te maken had:

"De beslissing om de serie te beëindigen is voor onze komst gemaakt, maar ik wens zeker het beste voor de getalenteerde groep makers, acteurs en de rest van de crew die beide series produceerde".

De toekomst van het DCU zal snel duidelijk worden, aangezien Gunn onlangs heeft gezegd dat hij zijn plannen eind januari zal onthullen. Zowel Doom Patrol als Titans heeft zes afleveringen over van hun vierde seizoen die nog moeten worden uitgezonden, een datum daarvoor is nog niet vastgesteld.

Titans is te zien op Netflix, Doom Patrol op Amazon Prime Video.

Aanbevolen artikelen