Worden deze prangende vragen nog beantwoord in het laatste seizoen van 'Titans'?

Kan Conner Kent nog terugkeren als held of is zijn ondergang ingezet?

Daan Kusen, 29-01-2023 13:39

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Nu Titans na het vierde seizoen ophoudt, is de grote vraag: wat gaat er gebeuren? Worden alle verhaallijnen opgelost?
Titans en Doom Patrol waren de laatste DC Extended Universe series die gecanceld werden. Het is nog maar de vraag of Titans een echte finale zal krijgen.

Nu seizoen vier dan het laatste is, hopen we toch antwoord te krijgen op een paar prangende vragen.Wordt Tim Drake de nieuwe Robin?

Tim Drake (Jay Lycurgo) werd vorig seizoen geïntroduceerd toen hij achter de identiteit van zowel Bruce Wayne, Jason Todd en Dick Grayson kwam.

Zijn intellect en detective skills waren al enorm en tijdens het seizoen werd hij ook steeds beter in het vechten. Toch heeft Drake nog niet officieel de identiteit van Robin aangenomen, of het kostuum gedragen.

Hopelijk gaat dit in seizoen vier wel gebeuren.

Trekt Dick Grayson nu de Batman outfit aan?

Dick Grayson (Brenton Thwaites) is al sinds het begin een centraal personage. In de serie was hij eerst Robin en toen Nightwing.

Hints in de serie duiden er al op dat Dick Grayson de nieuwe Batman wordt, maar het zou een groot verlies zijn als we dat niet op beeld zouden zien.Zal Conner Kent weer goed worden?

Veel personages hebben in Titans een verandering ondergaan, maar Conner (Joshua Orpin) misschien nog wel de grootste.

Een grote nederlaag zorgde ervoor dat hij zijn Kryptoniaanse afkomst negeerde ten gunste van zijn aardse vader: Lex Luthor.

Een theorie beweert dat Conner de nieuwe Lex Luthor zal worden. In seizoen 4, deel 2 moet blijken of Conner Kent als held of als schurk eindigt.Het complete vierde seizoen zal waarschijnlijk later dit jaar op Netflix verschijnen nadat de serie helemaal op HBO Max is uitgezonden.

Lees meer over: titans, tim drake, dick grayson, conner kent, dc, dceu

Populair nieuws