search
'House of the Dragon' seizoen 2 brengt essentieel personage uit het boek
Series / Nieuws

'House of the Dragon' seizoen 2 brengt essentieel personage uit het boek

Met het filmen van seizoen 2 is nu dan een auditietape opgedoken, mogelijk voor Cheese.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het filmen van het nieuwe seizoen van House of the Dragon is in volle gang. Het boek Fire & Blood van George RR Martin biedt de Targaryen-geschiedenis, inclusief de gruwelijke dood van Helaena's kinderen.

Zoals reeds eerder bericht, neemt Rhaenyra wraak voor de dood van haar zoon. Hieronder zie je een auditie: deze is wellicht voor de rol van Cheese, betrokken bij het wraakplan.

Charlie 'C' voor Red Gun 2


Uit Fire & Blood is bekend dat Helaena Targaryen's kinderen worden vermoord door twee handlangers bijgenaamd Blood en Cheese. De acteur Samuel Edward-Cook zegt hier zijn tekst voor de rol van Charlie 'C' in Red Gun 2. De laatstgenoemde code heeft betrekking op de naam van de serie, wie zou Charlie kunnen zijn?

Aangepaste auditietekst?


Het personage lijkt een bediende in de Red Keep te zijn, die een gesprek voert over het binnenlaten van bepaalde figuren. De bediende Cheese in het boek was een rattevanger die zijn weg weet in het kasteel. Ook wordt in het boek expliciet benoemd dat Blood het "zwaard" is en Cheese de "kaart".

Er wordt hier echter niet gesproken over moord, maar over het ontvoeren van een prinsje. Gaat het hier wel over Cheese zelf? Er zijn argumenten voor en tegen. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat de auditietekst is aangepast om niet teveel te verklappen.

Op zijn Twitter heeft Edward-Cook nog niets vermeld. We zullen nog even geduld moeten hebben voordat we weten wie de rattevanger is.

House of the Dragon kun je streamen op Hbo Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen