Zo kwamen de 'Avatar'-achtige scenes in 'Black Panther: Wakanda Forever' tot stand

Filmnieuws - Bij 'Black Panther: Wakanda Forever' welke vanaf 1 februari te streamen is bij Disney+ zijn een hoop mooie beelden onder water gemaakt.

Patricia Koning, 30-01-2023 11:45

Neem een kijkje achter de schermen bij de onderwateropnames van Black Panther: Wakanda Forever.
Regisseur Ryan Coogler had vanaf het moment dat de opnames begonnen voor 'Black Panther: Wakanda Forever' aangegeven dat hij graag wilde dat er zoveel mogelijk onder water opgenomen werd.

Uitdagingen

In het filmpje welke door Marvel Entertainment is uitgegeven wordt gesproken met Geoffrey Baumann, Special Effects Supervisor.
"Het was een grote uitdaging om alles er zo goed mogelijk uit te laten zien. Bewegingen, kracht, snelheid en andere aspecten en om zowel de verwachtingen waar te maken."

Zie hier het filmpje welke uitgegeven is vlak voordat Black Panther: Wakanda Forever te streamen is bij Disney+.


De cast

We zien een hoop mensen terug die we in de eerste film Black Panther uit 2018 ook zagen. Letitia Wright als Shuri, Angela Bassett als Koningin Ramonda, Danai Gurira als Okoye, Winston Duke als M'Baku en vele anderen. Ook zij hebben moeten trainen om goed te kunnen presteren onder water.

Het verhaal van 'Black Panther: Wakanda Forever'

Na het overlijden van T'Challa doen Koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en alle andere Wakandans er alles aan om hun natie te beschermen tegen tussenkomende wereldmachten Terwijl zij ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken met de hulp van War Dog Nakia en Everett Ross om hun koninkrijk te beschermen.

De trailer

Vanaf 1 februari kan je Black Panther: Wakanda Forever streamen op Disney+.

Zie hieronder de trailer van Black Panther: Wakanda Forever.

Lees meer over: Marvel, Black Panther, Wakanda Forever, Disney, Disney Plus, MCU, Ryan Coogler, Letitia Wright, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke

Populair nieuws