search
Deze 3 gloednieuwe films worden sterk bekeken bij Netflix en Prime Video

Deze 3 gloednieuwe films worden sterk bekeken bij Netflix en Prime Video

Een onbekend oorlogsverhaal, een makkelijke actiekomedie en het verleden van Pamela Anderson.

Mitchell van Vuren
Er zijn weer meerdere films uitgekomen bij Netflix en Prime Video, die het overwegen waard zijn. Vind de juiste voor jouw avondje op de bank en check de onderstaande recensies van de collega's van FilmTotaal!

Narvik | NetflixDe Duitse inval van Noorwegen in 1940, ook wel bekend als de eerste nederlaag van Adolf Hitler, wordt in deze oorlogsfilm gevierd als een zege voor de Noorse bevolking en de held Gunmar, die daar zijn steentje aan mag bijdragen. Soms had het iets minder belerend gekund, vindt recensent Terence Shea, maar het levert een boeiende geschiedenisles op.

Hij gaf de oorlogsfilm 3 sterren. Hij vertelde daarbij: "Het is apart om via een Netflixfilm anno 2023 met de vinger te gaan wijzen over iets dat in 1940 door de schuld van de Nazi's heeft plaatsgevonden. Maar om daar te belanden, serveren de makers wel wat prachtige plaatjes van Noorwegen, een geschiedenisles over een Noorse ervaring, prima acteerwerk en enkele wellicht niet spectaculair maar wel spannende missies van Gunmar."

Lees de rest van de recensie.

Shotgun Wedding | Prime VideoIn deze guilty pleasure speelt Jennifer Lopez een opstandige bruid, die tijdens haar eigen bruiloft moet veranderen in een actieheld na het arriveren van een groep ongewenste gasten: piraten. Het levert makkelijk vermaak volgens Ruby Dijk, maar dat hoeft bij deze actiekomedie niet al te veel te baten. Het resultaat: 3 sterren.

Dijk stelde: "[De film] brengt weinig vernieuwends en bevat geen opvallend sterk verhaal, maar geeft je nog niet het gevoel dat je je kostbare tijd helemaal verspild hebt. Je hebt op zijn minst een paar keer hartelijk gelachen, ook al speelt in je achterhoofd nog steeds die andere film, die je eigenlijk liever had gekeken."

Lees de rest van de recensie.

Pamela, A Love Story | NetflixPamela Anderson onthult haar pijnlijke levensverhaal in deze biografische documentaire. De actrice heeft meer dan genoeg ellende achter de kiezen, wat de documentairemaker volgens Terence Shea op een sterke en respectvolle manier weet te vangen. Shea gunde daarom de documentaire 3.5 sterren.

Hij concludeerde: "In de handen van ervaren documentairemaker Ryan White is Pamela, a Love Story ontzettend persoonlijk en soms heftig, maar wordt dat gebracht op een manier die prettig wegkijkt. De bijna twee uur gaan snel voorbij, want Anderson's turbulente romances zijn intrigerend op roddelbladniveau, en hoe men haar behandeld op basis van het idee dat men dat zo maar mag, is interessant vanuit een sociaal-maatschappelijk aspect."

Lees de rest van de recensie.

Aanbevolen artikelen