search
Futuristische actie in teaser 'Minority Report'
Series / Trailer

Futuristische actie in teaser 'Minority Report'

Precog Dash gaat weer moorden tegenhouden.Hierboven een futuristische trailer voor het eerste seizoen van de serie Minority Report. Het geheel toont ons net als de film in 2002 deed allerhande innovatieve technieken waar in de toekomst mogelijk gebruik van gemaakt kan worden. Dat wordt verder gecombineerd met de minder realistische mogelijkheid om de toekomst te voorspellen.

De serie speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen in de film af. Precog Dash (Stark Sands), gedreven door zijn angstaanjagende visioenen, zoekt de hulp van agent Lara Vega (Meagan Vega), in een poging de moorden tegen te houden, die hij voorspelt. In dit Amerika van 2065, zoeken ze naar de vermiste tweelingbroer van Dash, Arthur, en proberen ze iedereen te ontwijken die misbruik wil maken van de Precob mogelijkheden. En dan zijn er nog de problemen waar zus Agatha (Laura Regan) voor zorgt, die vooral wil dat Dash terug naar huis keert.

De serie van Max Borenstein, Steven Spielberg, Justin Falvey, Darryl Frank, Mark Mylod en Kevin Falls komt deze herfst uit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen