search
De briljante reactie van Emilia Clarke op het slotseizoen van 'Game of Thrones'

De briljante reactie van Emilia Clarke op het slotseizoen van 'Game of Thrones'

Niet alleen de kijkers, ook hoofdrolspeelster Emilia Clarke was niet te spreken over het einde.

Valeria Milić
De kritiek op seizoen 8 van Game of Thrones was van heinde en verre te horen. Artikelen, podcasts en internetfora, de teleurstelling werd tot in den treure besproken. Vanuit onverwachte hoek werd dit echter al ingeseind.

Je zou het niet verwachten, maar Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) gaf al aan dat het slotseizoen niet om over naar huis te schrijven was.

Emmy party


Op de rode loper van de HBO Emmy Party werd Clarke destijds kort geïnterviewd, dit was voor de start van seizoen 8. Haar co-sterren Jacob Anderson (Grey Worm) en Nathalie Emmanuel (Missandei) waren ook aanwezig. Het interview kun je hieronder bekijken.

Gezicht spreekt boekdelen


"We hebben het beste seizoen ooit gefilmd", vertelt ze aan de journaliste. "Ooit. Ooit. Voor altijd!!" Clarke heeft echter haar wenkbrauwen opgetrokken en heeft een meewarige, licht gefrustreerde uitdrukking op haar gezicht. Anderson en Emmanuel staan er een beetje ingehouden bij.

Wanneer Clarke echter de vraag krijgt of ze blij is met hoe de serie is geëindigd, luidt haar antwoord "hah" en herhaalt ze dat dit toch echt het beste seizoen ooit is. Jacobsen en Emmanuel barsten hierop in lachen uit.

Zoals Clarke al impliceerde, bleek het slotseizoen daadwerkelijk iets waar tot op heden het laatste woord niet over gesproken is.

Game of Thrones kun je zien op HBO Max.
Aanbevolen artikelen