'The Last of Us'-ster Nick Offerman reageert op homofobe uitspraken na aflevering 3

'The Last of Us'-ster reageert op homofobie

Het liefdesverhaal tussen Bill en Frank was blijkbaar voor sommigen te confronterend.

Glenn Walsh, 5 februari 2023 11:13

Er zijn nog maar drie afleveringen uit van HBO Max' The Last of Us en vrijwel iedereen is lyrisch. Er waren echter sommige kijkers die wat moeite hadden met de relatie tussen twee mannen in aflevering drie, waarop acteur Nick Offerman subtiel reageert.
Waar de serie voornamelijk draait om Joel en Ellie die op tocht zijn door een verscheurd landschap werd de focus in aflevering drie gericht op het verhaal van Bill en Frank. Na de apocalypse weet overlever Bill zijn omgeving af te zetten met hekken en vallen en leeft zo een prima afgezonderd leven. Totdat een zekere Frank in een van zijn vallen verstrikt raakt.

Deze aflevering is juist voor onwetenden

Bill besluit om Frank te bevrijden uit zijn val en na elkaar te leren kennen blijken de twee mannen gevoelens voor elkaar te hebben.

In een reeks tijdsprongen zien kijkers de twee een jarenlange relatie met elkaar aangaan wat leidt tot romantische en vooral aangrijpende momenten. Veel mensen vonden het een prachtige aflevering, echter niet iedereen.

Review bombs

Sommige kijkers hadden moeite met de homoseksuele relatie en besloten de serie te 'review bomben', waarbij veel 1-ster recensies geplaatst worden. Offerman, die de rol van Bill speelt, reageert op een gebruiker die met homofobe uitspraken meldt dat deze aflevering de serie voor hem geruïneerd heeft.

Hierop reageert Offerman met: "Maat, jouw mate van onwetendheid en haat is exact de reden waarom we verhalen als deze maken."

The Last of Us

Kijk elke maandag naar The Last of Us op HBO Max.


Lees meer over: The Last of Us, Nick Offerman, Murray Bartlett, HBO, HBO Max

Populair nieuws