search
Slecht nieuws voor de fans van 'Law & Order: SVU'
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor de fans van 'Law & Order: SVU'

Hoewel Elliot Stabler is teruggekeerd, loopt toch niet alles zoals gehoopt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Inmiddels is Law & Order: SVU aan zijn 24e seizoen bezig. De misdaadserie is onverminderd populair, met diverse personages van het eerste uur. In seizoen 22 keerde er zelfs een 'oudgediende' terug: Elliot Stabler (Chris Meloni).

De band tussen Stabler en Olivia Benson (Mariska Hargitay) was altijd al sterk, en velen hopen dan ook dat zij een romantische relatie zullen krijgen.

'Bensler'


De twee personages zijn jarenlang collega's geweest. Na Stabler's vertrek, waarbij Meloni in Law & Order: Organized Crime zijn rol voortzette, werd Benson captain.

Nu zijn de twee weer herenigd, en in de aflevering Blood In, Blood Out werd dan ook bijna de volgende stap gezet. Het kwam ternauwernood tot een kus tussen de twee, maar op het laatste moment kwam het er toch niet van. Deze scène kun je hieronder bekijken.

Teleurgestelde fans


In de daaropvolgende afleveringen werd niet meer teruggekomen op dit moment. Fans raken gefrustreerd en vragen zich af of het er ooit van gaat komen:Zowel voor de fans als voor de hoofdpersonages blijken de zware misdrijven een peuleschil vergeleken met de relaties in de serie.

Je kunt Law & Order: SVU tot en met seizoen 21 streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen