Heftige beelden uit 'The Last of Us' aflevering 4: "Please Hold My Hand"

Heftige beelden uit 'The Last of Us' aflevering 4

De serie gaat weer verder met Joel en Ellie als ze de confrontatie met overvallers aangaan.

Glenn Walsh, 5 februari 2023 15:47

Het avontuur gaat in de vierde aflevering van The Last of Us verder als Joel en Ellie in de val worden gelokt en het op moeten nemen tegen een groep rovers. Hoofdrolspeler Pedro Pascal toont de nieuwste beelden van alles wat we maandag kunnen verwachten.
Waar het vorige week ging over het verhaal van Bill en Frank wordt de aandacht nu weer op de twee hoofdpersonages gericht. Tijdens de Tonight Show with Jimmy Fallon laat Pascal de nieuwe beelden zien waarbij na de confrontatie die ze aan moeten gaan de twee van elkaar gescheiden raken en vooral Ellie zichzelf moet zien te redden.

Ellie moet nog veel leren

Wat in de komende aflevering ook pijnlijk duidelijk wordt is het gebrek aan ervaring bij Ellie (Bella Ramsay). Doordat zij een landkaart verkeerd leest leidt ze zichzelf en Joel rechtstreeks in een hinderlaag in Kansas City. Al gauw moeten ze schuilen achter de pickup die ze bij Bill hebben meegenomen in een poging de aanslag te overleven.

De groep tegen wie Joel en Ellie het opnemen zijn gebaseerd op de 'Wild Hunter' groep uit de oorspronkelijke videogame. Kathleen, gespeeld door actrice Melanie Lynskey, is de leider van die groep en is een personage speciaal geschreven voor de serie. Haar partner is de rebelse Perry, gespeeld door Frank Murray die in de oorspronkelijke game de rol van Tommy speelde.

Hieronder het fragment bij Jimmy Fallon. Kijk vanaf maandag weer een nieuwe aflevering van The Last of Us op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Melanie Lynskey, Frank Murray, HBO, HBO Max

Populair nieuws