search
Ondanks het einde van 'Cobra Kai' is er toch hoop
Series / Nieuws

Ondanks het einde van 'Cobra Kai' is er toch hoop

Sony-topvrouw Katherine Pope staat open voor een spin-off van 'Cobra Kai'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Karate Kid-franchise heeft zijn lange termijn-potentieel inmiddels wel bewezen. De jaren '80, toen de eerste film verscheen, waren in meerdere opzichten een totaal ander tijdperk. Ondanks het einde van de Netflix-serie blijkt Sony Picutres TV wel open te staan om het universum verder te verkennen.

In een interview met Deadline deelt Sony Pictures TV-hoofd Katherine Pope haar kijk hierop.

'Miyagiversum'


Cobra Kai begon in eerste instantie op Youtube Premium, en werd vervolgens overgenomen door Netflix. Al die tijd heeft de serie het prima gedaan: de liefhebbers van het 'Miyagiversum' bleken vanaf het begin al trouwe fans te zijn.

Vermogen tot aanpassing


Pope is positief: "Er zijn inderdaad ideeën over het uitbreiden van de wereld van 'Cobra Kai', dan wel het Karate Kid-universum zelf. Kijkers zijn tegenwoordig flexibel, dus al die verschillende werelden kunnen naast elkaar bestaan en in elkaar overlopen op een manier die klopt"".

Er is dus niet alleen sprake van het doorstaan van de tand des tijds, de franchise biedt nieuwe creatieve invalshoeken. Met een positieve kijk van hogerop is er dus hoop dat er in de toekomst een nieuw verhaal in zit.

Kijk Cobra Kai op Netflix.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen