search
Teaser 'Loki' seizoen 2 onthult terugkeer van verrassend personage

Teaser 'Loki' seizoen 2 onthult terugkeer van verrassend personage

In seizoen 1 heeft dit personage al voor heel veel chaos gezorgd, maar wat heeft hij in petto voor seizoen 2?

Adriënne Koolen
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hij is misschien wel de populairste slechterik in de MCU: Loki. Fans vinden hem zelfs zo interessant dat hij een eigen serie heeft gekregen. Seizoen 1 was een ongelofelijk succes en met met de terugkeer van dit personage kan seizoen 2 ook niet meer misgaan.

De Asgardiaanse bedrieger zal weer gespeeld worden door Tom Hiddleston. Hij zal het scherm weer delen met Sophia Di Martino, die Sylvie speelt, en Owen Wilson als Mobius.

In een korte teaser op het officiele Disney+ Twitter-account is een montage te zien van allerlei verschillende series, waaronder Loki. Als je goed kijkt is er een heel belangrijk personage te zien.

Wie is dit geheime personage?


Het personage wat een terugkeer gaat maken in seizoen 2 is ten minste één Time-Keeper. Time-Keepers zijn de nepleiders van de Time Variance Authority. Ze zeggen dat ze de leiders en beschermers zijn van de Sacred Timeline.

Later in seizoen 1 werd het echter duidelijk dat ze niets meer zijn dan nepbeelden die nergens controle over hebben. In de teaser wordt niet duidelijk of alle drie de Time Keepers terugkomen, maar één Time-Keeper kan zeker al voor genoeg chaos zorgen.


Bekijk hieronder de tweet en enkele reacties en stream Loki op Disney+.











Aanbevolen artikelen