De 'God of War'-serie van Prime Video krijgt update

Update over 'God of War'-serie van Prime Video

Het is niet veel, maar alle updates die we kunnen krijgen nemen we met plezier!

Zilko Tarici, 7 februari 2023 22:01

Een van de producenten die aan het hoofd staat van Prime Video's God of War-serie heeft een kleine update gegeven over de ontwikkeling van het project. Lees hieronder wat de stand van zaken is.
Sinds de aankondiging dat Prime Video officieel werkt aan een serie gebaseerd op de beroemde gamereeks, wordt er online volop gespeculeerd over wat we kunnen verwachten. En natuurlijk wie Kratos moet spelen!

Hoge verwachtingen

Het lijkt er echter op dat we nog een tijdje op de antwoorden moeten wachten. Tijdens een gesprek met Deadline liet Sony Pictures TV Studios-hoofd Katherine Pope kort wat los over God of War. Ze zei er het volgende over:

"We hebben een hoop zeer belangrijke franchises waar we aan werken, zoals bijvoorbeeld PlayStation-titel God of War. Maar die bevindt zich nog in de vroege fase. Ik ken de game erg goed, en ben erg onder de indruk van hetgeen waarmee ze al op de proppen zijn gekomen.

De waarden van de game worden behouden, maar de wereld wordt ook op bepaalde vlakken uitgebreid en uitgediept. Zo wordt de serie ook voor mensen die de game niet kennen zeer bevredigend."

Lees meer over: God of War, The Rings of Power, Prime Video, Kratos, Sony Pictures

Populair nieuws