search
'Grey's Anatomy' seizoen 19 van start op Net 5

'Grey's Anatomy' seizoen 19 van start op Net 5

Het 19e seizoen van de populaire ziekenhuisserie is vanaf vanavond te zien op Net 5.

Valeria Milić
Het is weer zover, het langverwachte seizoen 19 van Grey's Anatomy is in Nederland te zien. Hierin nemen we onder andere afscheid van de titulaire hoofdpersoon (Meredith Grey).

Reeds eerder gaf Pompeo aan dat het tijd is om verder te gaan. Zo is al bekend dat zij een miniserie gaat opnemen. Wel neemt zij dit gehele seizoen de voice-over voor haar rekening.

Sprong voorwaarts


Het nieuwe seizoen pakt zes maanden na het einde van seizoen 18 de draad op. Meredith is ad interim hoofd Chirugie sinds Miranda Bailey (Chandra Wilson) ontslag heeft genomen. Hierbij kiest ze ervoor om het beleid qua stagiairs deze keer anders aan te pakken, namelijk door mensen een plek te gunnen die in eerste instantie waren afgewezen.

B-keus stagiairs?


Uiteraard maken de kijkers dan ook kennis met deze nieuwe stagiaires in Grey Sloan: het ziekenhuis biedt immers nog steeds één van de zwaarste programma's.

Deze 'B-keus'-kandidaten zijn onder andere Simone Griffith (Alexis Floyd), Benson Kwan (Harry Shum Jr.) en de neef van Derek, Lucas Adams (Niko Terho). Direct worden zij in het diepe gegooid wanneer Grey Sloan overspoeld wordt met slachtoffers na een hevig verkeersongeval. Het is in deze hectiek dat Meredith en Nick (Scott Speedman) elkaar weer tegenkomen, voor het eerst sinds hun breuk. Ook nu weer moet het team alle zeilen bijzetten en worden harde beslissingen ze niet bespaard.

Wil je weten hoe het afloopt? Je kunt het zien vanaf 7 februari, iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.
Aanbevolen artikelen