search
Laatste seizoen van 'The Flash' wordt bitterzoet
Series / Nieuws

Laatste seizoen van 'The Flash' wordt bitterzoet

Het laatste seizoen van The Flash wordt bitterzoet, als we showrunner Eric Wallace mogen geloven.

Bijna negen jaar zijn voorbijgevlogen sinds de eerste aflevering van The Flash verscheen. Vrijdag 10 februari gaat het laatste seizoen officieel van start, en het belooft een bitterzoete ervaring te worden.

Dat vindt The Flash-showrunner Eric Wallace tenminste. In een recent interview met Comic Book heeft hij aangegeven dat ieder moment dat naar het einde toewerkt emotioneel en "bittersweet" was.

Bitterzoet einde The Flash


Het laatste seizoen van The Flash gaat vandaag van start, oftewel het begin van het einde is afgetrapt. Nog één keer gaan we meemaken hoe Barry Allen Central City (en de wereld) redt, net als de emotionele laatste rit van Scarlet Speedster en Team Flash.

Het wordt dus een bitterzoet einde, zoals Eric Wallace het omschrijft:

"Ik zou liegen als ik niet zou toegeven dat er de afgelopen maanden veel tranen zijn gevloeid, goede, gelukkige tranen hier in het kantoor van de schrijvers, zoals we beseffen als we de scène beëindigen, soms ' tegen onszelf zeggen: 'Hé, dat is de laatste keer dat ik ooit een scène ga schrijven met blanco, voeg hier je favoriete personage in', of: 'oh, we hebben Oliver Queen terug voor één aflevering. ik zal Oliver Queen nooit meer schrijven. Oh nee."

"Al deze dingen zijn de laatste keer dat we dingen doen. De laatste keer dat we een scène in de Cortex hadden, waar we nu mee bezig zijn, zijn we bezig met het schrijven van de seriefinale. Dit zijn echt emotionele dingen. Dus ja, er wordt veel gelachen, veel gehuild, veel geknuffeld op kantoor."

The Flash seizoen 9 gaat vrijdag van start op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen