Comeback met drie (!) rollen in 'Three Identical Strangers' voor Ben Stiller

Ben Stiller in serie 'Three Identical Strangers'

De serie zal gaan over drie wildvreemden, die elk ontdekken dat ze twee identieke broers hebben.

Mitchell van Vuren, 8 februari 2023 09:44

Het is alweer even geleden dat we Ben Stiller op beeld hebben zien verschijnen, maar dat kan hij nu dubbel en dwars (of driedubbel?) goed gaan maken met een hoofdrol in de serie Three Identical Strangers. Daarin kan de acteur elke broer uit een identieke drieling gaan spelen.
De serie is gebaseerd op het ongelooflijke verhaal van een drieling in de VS, die tijdens de geboorte gescheiden is van elkaar. Ben Stiller zal in de serie waarschijnlijk de rol van elk van de drie broers op zich nemen. De acteur was even buiten beeld, onder andere doordat hij druk bezig was met het produceren en deels regisseren van de serie Severance.

Eerdere documentaire over de drieling

In 2018 verscheen al een documentaire met dezelfde titel in de Verenigde Staten over de drieling, die Ben Stiller waarschijnlijk zal gaan vertolken. Met behulp van archiefbeelden, nagespeelde scènes en interviews werd het bijzondere verhaal van de drieling de wereld in gebracht.


Waar zal de serie met Ben Stiller over gaan?

In Three Identical Strangers zal het verhaal van Bobby Shafran, David Kellman en Eddy Galland zich afspelen in New York. Het ontdekken van elkaars bestaan en de gevolgen daarvan worden de gebeurtenissen, waar de komische serie om zal draaien.

Volgens de officiële synopsis gebeurt er met de drie broers het volgende: "Wanneer de vreugdevolle reünie van de negentienjarigen hen naar internationale bekendheid katapulteert, zet het ook een keten van buitengewone en verontrustende gebeurtenissen in gang."

Wat ons in de toekomst te wachten staat

Ben Stiller is nog in onderhandeling om de hoofdrol te spelen in Three Identical Strangers en om de serie te produceren. De opnames van de serie zullen dan nog moeten worden ingepland.


Lees meer over: three identical strangers, ben stiller, severance, dubbelrol, serie

Populair nieuws