search
Showrunner over de terugkeer van de dode Oliver Queen in 'The Flash'
Series / Nieuws

Showrunner over de terugkeer van de dode Oliver Queen in 'The Flash'

'The Flash'-showrunner Eric Wallace vertelt meer over de terugkeer van Green Arrow in het laatste seizoen.

Het komende negende en laatste seizoen van The Flash sluit niet alleen die serie zelf af, maar ook de hele Arrowverse. Als gevolg daarvan zijn er een hoop oude bekende personages die in dit seizoen nog een keer te zien zijn, waaronder Oliver Queen/Green Arrow.

Oliver Queen maakt dit seizoen een comeback, ondanks het feit dat hij al (twee keer) is gestorven in de serie. In een nieuw interview met TV Line sprak showrunner Eric Wallace over de terugkeer van acteur Stephen Amell als Green Arrow en het nalatenschap van het personage.

Buitengewoon emotioneel


Wallace zegt dat hij het idee van Amells terugkeer aan producer Greg Berlanti heeft voorgesteld, die het idee geweldig vond en Wallace vroeg om het aan de acteur te pitchen:

"Dus ik belde Stephen op "“ en dit gebeurt allemaal binnen een tijdsbestek van 18 uur, onthoud dat "“ en ik begeleidde hem er doorheen. Hij zei: 'Ik vind het geweldig. Maar kunnen we dit extra doen?' En het gesprek eindigde met: 'Ik doe mee. Laten we dit doen.' Zo snel gebeurde het".

Op de vraag hoe het Oliver Queen gaat lukken om terug te komen ondanks zijn dood, zegt Wallace het volgende: "We veranderen niets aan wat er in de acht seizoenen van Arrow is gebeurd. We eren dat allemaal".

Ook voegt hij eraan toe dat niemand aan het einde van de aflevering nog droge ogen zal hebben, omdat de reünie tussen Barry Allen en Oliver buitengewoon emotioneel zal zijn.

Het laatste seizoen van The Flash is vanaf 9 februari wekelijks te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen