Wat vinden de Nederlandse kijkers van 'Where the Crawdads Sing' op Netflix?

Wat vinden kijkers van 'Where the Crawdads Sing'?

Filmnieuws - 'Where the Crawdads Sing' is nu te streamen op Netflix, heb jij hem al gezien?

Patricia Koning, 8 februari 2023 12:12

Voor Netflix is de film Where the Crawdads Sing een goed succes. Onder de Nederlandse kijkers zien we ook een hoop positieve reacties.

Over het verhaal

Kya groeit alleen op in de moerassen van Noord-Carolina nadat ze door haar familie in de steek wordt gelaten. Roddels zorgen ervoor dat ze zich afzondert van de gemeenschap. Kya voelt zich aangetrokken tot twee jongemannen uit het dorp en stelt zich open voor een nieuwe wereld. Maar wanneer haar vroegere vriendje dood wordt teruggevonden, ziet de politie haar als hoofdverdachte. Ook de inwoners van Barkley Cove zien in de mysterieuze en wilde jonge vrouw een moordenares.

Hoe scoort de film

Where the Crawdads Sing scoort op IMDB een 7.2/10, een mooi cijfer. Op Rotten Tomatoes liggen de scores erg ver uit elkaar. De recensenten scoren de film een hele magere 34% en het publiek een dikke 96%. Zo ver kan het dus blijkbaar uit elkaar liggen.

Wat vinden we ervan?


Over het algemeen zijn we hier met zijn allen wel enthousiast. Mocht je de film nog niet gezien hebben, deze is nu te streamen op Netflix.Lees meer over: Where the Crawdads Sing, Netflix, Delia Owens, Olivia Newman, Daisy Edgar Jones, Harris Dickinson, Taylor John Smith

Populair nieuws