Nieuw 'Star Trek: Picard'-seizoen is stiekem een film van 10 uur

Het laatste seizoen van 'Star Trek: Picard' zal voelen als een film, met veel cameo's.

Nina Beerendonk, 10-02-2023 06:00

Star Trek: Picard-acteur Todd Stashwick heeft in een interview laten doorschemeren dat het derde en laatste seizoen van de serie een wel heel bijzonder seizoen zal zijn. Het zal namelijk niet voelen als een serie, maar als een epische Star Trek-film.
Stashwick speelt Liam Shaw, de kapitein van de USS Titan-A, in Picard seizoen 3. Zoals blijkt uit de meest recente trailer van het nieuwe seizoen, komen admiraal Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) en kapitein Will Riker (Jonathan Frakes) aan boord van de Titan, en hun aanwezigheid bevalt Shaw niet.

Veel cameo's

In een exclusief interview met Screen Rant hintte Stashwick naar wat we precies kunnen verwachten van Star Trek: Picard seizoen 3. Volgens Stashwick omarmt het laatste seizoen van de serie het filmische gevoel van de beste Star Trek-films, met cameo's:

"Er zijn een aantal prachtige, verrassende cameo's. Niet alleen visuele cameo's, maar ook vocale cameo's. Houd je oren open... Ik wil niets anders weggeven dan: pop je popcorn. Ga ervoor zitten".

"En het is een film van 10 uur in de geest van Undiscovered Country en Wrath of Khan. Ik heb het gevoel dat wat die films waren voor de originele cast, dit is voor de cast van de volgende generatie"
.

Het laatste seizoen van Star Trek: Picard is vanaf 16 februari te zien op Amazon Prime Video


Lees meer over: Patrick Stewart, Star Trek, Star Trek Picard, Picard, Amazon Prime Video, Paramount, Todd Stashwick

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam