search
Nieuwe blik op seizoen 7 van 'Outlander'!
Series / Trailer

Nieuwe blik op seizoen 7 van 'Outlander'!

De acteurs uit 'Outlander' geven ons een uniek kijkje achter de schermen in een set tour.

Seizoen 7 van Outlander komt er binnenkort aan. Om ons alvast een kijkje te geven op de locatie van het nieuwe seizoen, doet de cast in een video op het YouTube-kanaal van streamingdienst Starz een set tour.

Het nieuwe seizoen van Outlander wordt het op één na laatste seizoen van de serie, die al sinds 2014 bezig is. Er zijn in totaal nog 26 afleveringen te gaan: 16 afleveringen in seizoen 7 en 10 afleveringen in seizoen 8.

Wilmington


In de video die Starz online heeft gezet, zien we hoe de cast ons meeneemt voor een rondleiding over de set van het nieuwe seizoen. Uit de video blijkt dat het seizoen wordt opgenomen in één van de grootste backlots van Europa, die is omgetoverd tot Wilmington, North Carolina.

Ook laat Sam Heughan (Jamie Fraser) zijn favoriete nieuwe constructie van de set zien, namelijk de Red Falcon die gebouwd werd in seizoen 6. In tegenstelling tot de meeste voorgevels die je ziet, kan er in dit gebouw ook echt gefilmd worden.

Na lang wachten zal seizoen 6 van Outlander deze zomer eindelijk op Netflix verschijnen. Deze zomer verschijnt ook seizoen 7 op Starz, maar waarschijnlijk duurt het nog even voordat het seizoen in Nederland te zien is. Bekijk hieronder de set tour.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen