search
Acteur biecht op: belangrijke scène in 'You People' is nagemaakt
Films / Nieuws

Acteur biecht op: belangrijke scène in 'You People' is nagemaakt

Het lijkt misschien uitzonderlijk, maar toevoegingen van visuele effecten komen vaker voor.

Lang niet alles dat we op het scherm zien is echt. Ook in de Netflix-komedie You People zijn bepaalde scènes niet zoals ze zijn opgenomen. In een recent interview met acteur Andrew Schulz werd dit duidelijk.

De acteur legt in zijn podcast een onverwachte bekentenis af. Deze gaat over de toevoeging van digitale animatie in de Netflix-komedie.

"Ik weet niet of ik dit moet vertellen, maar ik ben erbij op de set en ik zie Jonah Hill en Lauren London de beweging maken om te gaan zoenen. Hun hoofden stoppen met bewegen tot ongeveer 15 cm afstand van elkaar. In de laatste scène wordt niet gezoend," aldus Schulz.



'Nepkus'


"Ik dacht: dit knippen ze er vast wel uit. Maar in de film kan je zien dat de gezichten dichter bij elkaar komen en het beeld wordt omgezet in een nepkus," vervolgde de acteur.

De kus van Jonah Hill en Lauren London is volgens Schulz dus digitaal gefabriceerd. Waarom hiervoor is gekozen is niet bekend.




Visuele make-up


Dit lijkt misschien een uitzondering, maar de toevoeging van visuele effecten in films komt veel vaker voor. Zo worden in ongeveer 85 procent van de films visuele trucjes toegepast, bijvoorbeeld om acteurs jonger te laten lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Dit meldt ScreenRant.

Iets uit niets


Soms worden hele lichaamsdelen vervangen, zoals de armen van Jeremy Renner in Tag. En soms wordt er zelfs een heel personage bij gemaakt, zoals een van twee Winklevoss-tweelingen in The Social Network uit 2010.



Wil je de 'nepkus' aan het einde van de film nog een keer zien? You People is te zien via Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen