search
Nieuwe trailer 'Grease' onhult de oorsprong van de Pink Ladies
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'Grease' onhult de oorsprong van de Pink Ladies

De nieuwe trailer laat zien hoe de Pink Ladies zijn ontstaan.

De filmklassieker Grease uit 1978 krijgt een prequelserie, getiteld Grease: Rise of the Pink Ladies. We gaan terug naar Rydell High, vier jaar voor de gebeurtenissen in de film.

De trailer, hieronder te bekijken, laat het ontstaan zien van de stoere PInk Ladies.

'Think pink'


De serie introduceert nieuwe personages. Dit zijn Jane (Marisa Davila), Olivia (Cheyenne Isabel Wells), Cynthia (Ari Notartomaso) en Nancy (Tricia Fukuhara).

De vier dames hebben het gevoel dat ze nergens bij horen. Ze besluiten hierop om zich te profileren als de 'stoute dames'. Met roze leren jacks, een eigen slogan en een flinke dosis lef richten ze de Pink Ladies op.

Slechts één bekend personage


Zoals gezegd speelt de serie zich vier jaar voor de flm af. Het is dus logisch dat onderdirectrice McGee (Jackie Hoffman) het enige bekende personage is. Dit sluit echter niet uit dat we gedurende de serie nog andere oude bekenden gaan tegenkomen. De tijdslijn biedt hiervoor genoeg ruimte.

Grease: Rise of the Pink Ladies gaat op 7 april van start op Paramount+. Het is vooralsnog niet bekend of en zo ja wanneer deze in Nederland uitgezonden gaat worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen